Sider

fredag 7. januar 2011

En verden uten kreft.


Denne boka ga meg grunnlaget for å foreta en snu-operasjon i egen behandlingssituasjon:En Verden Uten Kreft (G. Edward Griffin)

 En Verden Uten Kreft (G. Edward Griffin)
En Verden Uten Kreft (G. Edward Griffin)
kr 299,-Gratis frakt!

"I dag er det flere som lever av kreft enn det er mennesker som dør av sykdommen.? Prof. G. Edward Griffin. G. Edward Griffin argumenterer for at kreft er en mangelsykdom på linje med f.eks skjørbuk.

Substansen det er mangel på, er vitamin B17. I ren form, utviklet for kreftterapi, kalles det Laetrile. Dette synspunktet er ikke akseptert av den ortodokse medisin, men det finnes flere beviser som understøtter dette synspunktet.

Enorme pengebeløp brukes hvert år på forskning, og med enorme summer i fortjeneste på omsetning av kreftrelaterte medisiner, er det idag flere som tjener penger på sykdommen enn det er mennesker som dør av den..

Bivirkninger av medisiner - hva gjør legen med det?

Jeg har kreft. Kreft kan man dø av , eller kreft dør man som regel av.
Men Legemiddelindustrien - har de til hensikt å "knekke koden" for hva som skaper kreft?
Deres hovedanliggende er å "holde kreft igjen" , dempe symptomer. Godt? Javisst.

 Veldig godt, - om det bare ikke hadde skapt alle de bivirkninger som gjør at folk dør "i pinsel og plage" av bivirkningene medisinene gir.

Første cellegift kur , til å begynne med ok. Det kjennes greit. Og jeg tenker: Dette skal jeg klare.
Kvalme? Ikke noe problem - det finnes det piller, værsågod.
Hodepine og temperatur-svingninger?  - en ny pille. 

Blodprøvene viste stadig ok resultater, dvs de var helt på grensen slik at jeg slapp blodoverføring pga. blodplater, svake hvite blodelegemer m.m. Heldig var jeg, i forhold til det ihvertfall.

Senere: Det man kan identfisere som senskader av cellegift, og neppe kan være noe annet:
Immunfarsvar ; dvs at jeg sveipet opp enhver bakterie eller hvert virus jeg var borti og ble helt "slakt" og gikk til legen som via reseptblokkene rekvirerte : div antivirale kurer eller antibiotikakurer.
Kribling i kroppen , kontinuerlig og økende smertefullt, - legene (jeg har vært hos mange), men alle hadde den felles reaksjonen: tilbud om beroligende, smertestillende eller noe å sove på.
Ekstrem tørr og tynn hud, sprekkdannelser og etterhvert kontinuerlig sår-plager. - respet på kortison-salver av ymse slag, som aldri viste effekt.


Kontinuerlig hormonbehandling - for å holde kreften i sjakk:
Ovenfor nevnte plager bare økte, som årene gikk.
Og kreften? spredde seg langsomt samtidig som bivirkningene forsterket seg :


Høyt blodtrykk - da sier legenE ;  det er naturlig, du må jo være til tider ganske nervøs. 
Etter flere år med høyt blodtrykk ( gj.snitt 170 over 115) - da får du få blodtrykksdempende og etter div utredninger; beta-blokkere.
Tiltagende Angina-plager;  nitroglycerin. Den virket alltid umiddelbart.

Allergi-plager av en type "ekstrem-allergi på hendene"; etter flere år å ha kommentert det overfor onkologen sier han, stresset og oppkavet som han var: "kan du ikke få noen til å hjelpe deg med det da?"
Så en "kanossagang" via indre-medisnere - som tilbød andre medikamenter som skulle dempe plagene/symptomene på bivirkningene. Men aller mest mente de at jeg kunne ha nytte av "noe å sove på" så det ihvertfall ikke svekket nattesøvnen for mye. 


 Men hver gang jeg takket nei til  medisiner: smertestillende, beroligende eller noe til å sove på, så var  legen ferdig. Jeg gikk hjem "med uforrettet sak" og måtte leve med mine plager fortsatt.

Til sist ble jeg rekvirert til en kvinnelig hudspesialist; hun rekvirerte umiddelbart den sterkeste kortisonsalva Dermovat som hadde effekt på de ekstreme plagene jeg i 6 år gikk med på hendene.

KONKLUSJON:
Legene, skolemedisinen, jevnt over har virkelig ingenting annet å stille opp med mot bivirkningsplager, enn nye medikamenter. "Du kan jo prøve denne da". 


Dr. John R. Virapen beskriver meget begripelig hvorfor det er slik.

Jeg kan velge: skal jeg dø av bivirkninger eller skal jeg dø av kreft?
Nei for tenk; jeg vil leve lengst mulig med minst mulig ubehag.
Og det må jeg visst ta hånd om og sørge for selv.