Sider

tirsdag 13. september 2011

Onkologisk paliativ behandling - på´an igjen, Javel.

Det er nøvendig for meg å legge litt om på tematikken min her på bloggen , for en stund fremover.

Jeg ble akutt-innlagt på onk.pal.avd. mand 5.sept 2011.
Med ekstremt høyt kalsiuminnhold i blodet.
Og flekker på lever. Anslag: 1/3 av leveren funka normalt.
Tirsd 6. var det rett på FØRSTE KUR.
Jeg veid 51 og var aldeles BLÅSST.
Helvetes-uka ser nå ut til å ligge bak.

Men værst for meg har jo vært den faktisk fysiske tilstanden FØR cellegift.

MORAL nr 1: Hold dere spenstig og kjappe folkens, i fall dere skal på kur!!
Bare så det er sagt.

Åja, jeg må regne med slit - for jeg har mye å trene opp i kroppens muskulatur - som jeg faktisk har nevnt
på ved en rekke anledninger.  Så her går det i maur-skritt- fart.

Men alle Medikamentene!!??  Hva de gjør med deg?

Skal komme tilbake til dette, i litt mer avgrensede innlegg - og forhåpentlig til å begripe slik
at det kan gi "håp i hangande snøre" for andre - og motivasjon til dialog om hvor viktig
HELSA EGENTLIG ER.


19 kommentarer:

 1. oj oj :-) Hold ut ! Kan jo hende det er lurt å høre på de som driver med dette til daglig. De har jo tross alt litt erfaring. God bedring, godt du er hjemme igjen da. Man får ikke lov til å være innpå der for lenge nei . mvh Kalle>>

  SvarSlett
 2. Hei, nå må du stå på! Vi trenger dine kommentarer om livet til cancerianere. Dine erfaringer og ditt gode humør, din flotte måte å formulere deg på, har gitt meg masse påfyll. Jeg har selv kreft med spredning både her og der, men jeg er en av dem som ikke snakker om det. Du har vært til stor trøst, og du blir helt sikkert bedre av cellegiftkuren. Det er tryggest nå. Blås i bivirkningene, dette forlenger våre liv. Stor Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 3. PS
  Glemte å si at jeg har levd med kreft siden 2003. Cellegiften har reddet meg. Det velger jeg å tro. Elisabeth

  SvarSlett
 4. Takker for oppmuntringer.
  Ja, det betyr utrolig mye. For det er "alene du er" innerst inne, men fellesskap i livets utfordringer er .......ja, det er vel slik vi er til for hverandre?

  Takknemlighet første bud!

  Takk for ethvert solglimt på alle vis.

  SvarSlett
 5. Du driver ypperlig empirisk forskning, Ingebjørg. Det kan koste i blant. Det fine er at du gjør riktige valg hele tiden. Sånn må det være. Valg tas, og så går man videre. De var riktige der og da.

  Vi heier på deg og du er varmt omtenkt!

  SvarSlett
 6. Hei Ingebjørg ! Jeg tenker på deg. Begynner å bli bekymret. Det har vært stille fra deg så lenge. Ønsker så inderlig å høre om noen forbedringer om deg. Håper du får masse omsorg og mental støtte ***** Ønsker å sende deg en GOD GOD VARM klem. Masse hilsen Hanne

  SvarSlett
 7. En liten hilsen!
  Jeg har fulgt bloggen din jevnlig, men ikke lagt inn noen kommentarer før. Vi er samme årsmodell du og jeg, jeg ble kreftsyk i 2007. Venter også på at du skal blogge igjen og jeg er med og heier på deg.
  Varm hilsen fra
  Oslodame 1954-modell

  SvarSlett
 8. Hei!
  Ja, jeg venter også spent på at du skal blogge igjen. Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, og jeg har lært masse av det du har skrevet. Ble syk i 2004, brystkreft, og i 2009 ble det konstatert spredning til lever.
  Håper formen din er bra, og at vi snart hører fra deg igjen.
  Hilsen fra Tone, som tenker mye på deg.

  SvarSlett
 9. Tenker masse på deg og sender deg gode tanker.
  Edel

  SvarSlett
 10. Savner deg masse Ingebjørg; inspirasjon, motivasjon og håp! Ta godt vare på deg selv og jeg gleder meg til å høre fra deg igjen. Varme tanker og klemmer fra Wenche <3

  SvarSlett
 11. Jeg er innom bloggen din hver dag i håp om at det skal være noe nytt, men forstår godt at du ikke orker å skrive noe nå. Du har holdt håpet oppe hos mange mennesker Ingebjørg og nå heier vi alle på deg. Mange varme tanker fra Turid

  SvarSlett
 12. Kjære alle trofaste venner som har latt dere inspirere og motivere av Ingebjørg. Hun tapte kampen og gikk ut av tiden i ettermiddag.

  La Ingebjørgs innstilling til egen sykdom og helse være til fortsatt inspirasjon for alle dere som kjemper med kreft der ute. Hun fikk ikke lagt så mange år til sin alder, men formen var utrolig mye bedre de siste to årene hun levde. Etter at hun fikk kraft og mot til å gjøre endringer med kosthold og alternative metoder for kreftbekjempelse.

  Jeg lyser fred over hennes minne.

  SvarSlett
 13. Hvil i fred Ingebjørg <3
  En hilsen fra meg til dere etterlatte og husk: MINNENE LEVER.
  En hilsen fra
  Oslo-dame 1954-modell

  SvarSlett
 14. Takk Ingebjørg, for alle oppmuntringer og gode råd du har kommet med til oss som sliter med denne fryktelige sykdommen!
  Hvil i fred.
  Hilsen fra Tone

  SvarSlett
 15. Dette var en trist beskjed. Hadde så inderlig håpet at du kunne ri stormen av denne gangen også, det hadde du virkelig fortjent. Finnes det en himmel Ingebjørg, er det der du er nå.
  Hvil i fred.
  Hilsen Turid

  SvarSlett
 16. Jeg har fulgt bloggen hennes tidvis. Jeg har selv kreft med spredning til skjelettet.
  Dette var virkelig trist.
  Hvil i fred.
  Hilsen fra Beathe.

  SvarSlett
 17. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

  SvarSlett