Sider

onsdag 10. august 2011

Ernæringsfysolog og Homeopat i Vestfold - tips

Fra: Gunnhild Wik Mikkelsen <gunnhild@helseklinikken.no>
Dato: 10. august 2011 01.42.31 GMT+02.00
Til: Skjulte@sv10.e.nsc.no, mottakere@sv10.e.nsc.no, <>
Emne: Ernæringsfysiolog og Homeopat melder:
Kjære "gamle" og nye pasienter!

Nå som sommerferien nærmer seg slutten, samtidig som jeg koser meg hjemme på Solsikkegården, Stokke,
sender jeg dere to supergode tilbud som jeg håper dere finner interessante!

1. Det er kun 10 dager igjen av flytterabatten på hele 50%.
Les mer om hvordan du kan gjøre bruk av rabatten selvom du ikke kan ha time før etter fristen 20. august :-)


2. GRATIS matlagingskurs for unge tenåringer 19. og 20 august. Sted: Bokmoa skole i Stokke.
Vi har noen plasser igjen og håper du gir tipset videre om du ikke trenger det selv :-)
Les mer om kurset, tid, sted og innhold, i vedlagte dokument.


Beste hilsen


Gunnhild Wik Mikkelsen

GRATIS matlagingskurs

Ren mat til unge tenåringer


Matlagingskurs for deg som er 12 +. Ta gjerne med en voksen.

Vi har lyst til å lære deg å lage mat som både smaker godt og gjør godt for kroppen din. Så du får overskudd og energi til å drive med de tingene du liker best.

På kurset lærer du hvordan du bør tenke når du velger mat. Etterpå får du prøve å lage maten selv. Til slutt smaker vi på alle godsakene og du får med deg et oppskriftshefte hjem.


Kurset går over to dager á 4 timer.
Dag 1 – frokost- og lunsjalternativer.
Dag 2 – Middag og kosemat/kaker.

Kurset holdes på Bokemoa skole, Stokke
Fredag 19. August kl 14-18 og
Lørdag 20. August kl 10-14

Kurset er gratis – du betaler kun kroner 300 for kursmateriell
(matvarer og oppskriftshefte)

Det vil bli tatt bilder under kurset, både av maten og deltagerne. Disse skal brukes i ernæringsboken jeg er i ferd med å lage. Det vil ikke bli brukt navn i forbindelse med bildene.
Dersom du ikke ønsker å bli tatt bilde av, ber vi om at du gir oss beskjed, da vi ellers går ut ifra at synes det er greit å være med på eventuelle bilder.

Påmelding pr mail post@helseklinikken.no
Eller telefon 33319799 (ring lenge om du ønsker å utløse svareren)

Velkommen!!

Beste hilsen Gunnhild Wik Mikkelsen


3 kommentarer:

 1. Kjære Ingebjørg,
  tusen takk for at du la ut dette! Kurset ble kjempevellykka, så jeg må nok vurdere å arrangere et nytt om ikke for lenge :-) Så kjekt å se unge mennesker sette pris på å lære mer om hvordan de tar bedre vare på helsa si, og så meningsfylt :-))

  Mvh Gunnhild

  SvarSlett
 2. Flott jobb du gjør - og lykke til med ditt videre arbeid .-)

  SvarSlett
 3. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

  SvarSlett