Sider

søndag 19. desember 2010

JUL, GLEDELIG JUL!

Jeg skriver 4.søndag i advent 2010 og vi er i god gang med å "snuse på" alle julens gleder.

For en selvbehandlende canserianer, slik som jeg er detfaktisk med litt avventende holdning til meg selv, at jeg går selve jula i møte. Hvordan kan jeg klare å ivareta kroppens sunne terreng?


Her er lagt opp til jul etter våre tradisjoner, av hensyn til alle som skal "dele bordets gleder" med oss.
Stemningen skal være frydefull, den skal være omsluttende og god.
Og bare jeg har ansvar for meg (og min kropp-terreng).

Jeg har sørget for å ha "rikelig beholdning" av alle kjekke hjelpemidler som: greens, psalter, natron, leire, ph-dråper samt B17. Og godt med hvitløk, ingefær, gurkemeie og andre krydder samt havsalt.

Så skal jeg forsyne meg; edruelig og målrettet .....og kooooooose meg;

For NÅ ER DET JUL!

En  fredelig, gledelig og velsignet julehøytid ønsker jeg alle mine lesere.
Og et super-helse-år i 2011!!

3 kommentarer:

 1. Hei Ingebjørg,

  Takk for hyggelig julehilsen. Jeg ønsker deg og familien din en god jul. Og et godt nytt år med super-helse og en fortsatt like fin blogg som i 2010. Det har vært interessant å følge bloggen din, og jeg gleder meg over fremgangen som du har.

  Hilsen Hans Petter

  SvarSlett
 2. Hvor kjøper du Gurkemeie, hva bruker du det mest til/i og er det VELDIG dyrt?

  SvarSlett
 3. Hei igjen: Gurkemeie finner du i krydderhylla i de fleste matbutikker, tror jeg. Kjøpes på glass lik som curry/kar ry. Ihvertfall fant jeg det på Rema 1000. Prisen husker jeg ikke.
  Jeg bruker det i sauser; og basis i sausene er soya-produkter/tofu som fåes i hvite, flate,runde bokser. Finnes hos Meny.
  Sausene bruker jeg til kokte/stekte rotfrukter, eller kylling av ymse slag, eller når jeg har kjøpt "fersk tofu" på Helios og hakker den i panne som kjøttdeig-erstatning.

  Karry og gurkemeie må man nesten føle seg frem når det gjelder hvor mye smak man vil ha. Er det for mye så blir det kanskje uvant og for sterkt. Begynn med litt - og forsterk smak etterhvert, er kanskje lurt.

  Lykke til.

  SvarSlett