Sider

tirsdag 30. november 2010

Hvetekimolje - til hjelp mot arr/hudskader.

Det var hos Kyrre Fagerås på Slemmestad, se www.blibra.no at jeg ble oppmerksom på
Hvetekimolje som et "lite orakel".

Operasjons-arr skaper brudd i energibaner i kroppen.
I mitt tilfelle var det oppstått  "klumpete søm" og jeg hadde til tider plagsomme stramme-smerter
ved noen bevegelser.

Etter ett år med nokså kontinuerlig smøring hver kveld;   er arr-skader jevnet seg så godt som helt ut og jeg har ikke noe ubehag eller stramming-smerter ved bevegelser.

Hvilke type hvetekim-olje hjalp Kyrre meg  å finne frem til. Den typen som passer for meg løser opp "kort-slutninger", men andre typer kan skape nye "kort-slutninger".
Forstå den som kan - jeg har bare erfart at det har gitt meg god hjelp å bruke den hvetekimolje som funka
for meg.

6 kommentarer:

 1. Hørtes veldig bra ut. Synd at det ikke er noe på den web siden nå, men kommer vel igjen håper jeg...

  SvarSlett
 2. Hm, håper den kommer opp igjen omgående. Har etterlyst det til Kyrre via
  facebook . Men ellers så kan du google Kyrre Fageraas å finne tlf og adr.
  Lykke til.

  SvarSlett
 3. hei :) vil takke for den supre bloggen din jeg kom over :) Jeg lurer på om du anbefaler å gå til Kyrre Fageras ? Jeg har mye smerter i kroppens ledd og vet at jeg blant annet spiser for mye sukker. Synes dette med PH verdien i kroppen er veldig interessant selv om jeg aldri har gjort noe nærmere med det.

  SvarSlett
 4. Kyrre kaller jeg "Luringen på Slemmestad" og har hatt stor nytte av konsultasjoner/behandlinger og veiledning gjennom et halvt års tid.

  Det utgjør imidlertid en del øk. utgifter både for behandlingen og for de "remedier" han foreslår å bruke underveis.
  Det er lurt å "ta med deg en underliggende kritisk holdning". Slik at du ivaretar både din egen helse og din egen økonomi.

  Lykke til.-) Og hils han gjerne fra meg, som bor på Nøtterøy.

  SvarSlett
 5. Kyrre har gjort mye for meg som har slitt med utrolig mange plager i hele kroppen så lenge jeg kan huske. ME, allergier, kyssesyken, influensa er bare noen av tingene han har behandlet meg for i rekord tid, uten bruk av medisiner som bare ødelegger kroppen, men med urter som vi er ment for å spise.

  Timene hos han er absolutt den beste medisinen jeg har funnet så langt etter årevis med dyre og slitsomme behandlinger.

  Jeg vil anbefale han til ALLE uansett hva det gjelder. Hør på han. Gjør som han sier. Du vil bli bedre så lenge du gjør absolutt det han sier. Jeg har aldri hatt det så bra som når jeg har gått til han, og jeg fortsetter å gå til han for å ikke falle utfor stupet igjen. Jeg vil ikke havne tilbake til der jeg har vært. Håper anbefalingen min vil hjelpe dere som er i tvil! :)

  SvarSlett
 6. Hei. Lurer på hva du mener med at noen typer løser opp "kort-slutninger", men andre typer kan skape nye "kort-slutninger"? Er det ikke bare å kjøpe en hvetekimolje på helsekosten da?

  SvarSlett