En lur og god brødoppskrift "knabbet"/lånt fra Flyvende Tallerken sin side på Facebook:
Enkelt og blodsukkerstabiliserende brød
3 dl store havregryn
2 dl havrekli
1 dl seamfrø
1 dl solsikkefrø
1 ss bakepulver
½ ss fiberhusk
1 ts salt
6 egg
½ dl olivenolje
2 dl mandler
1 dl kokosmasse
1 dl linfrø
3,5 dl vann
Rør sammen de øverste ingrediensene godt sammen i en bolle. Kjør mandler, kokosmasse og linfrø til ”mel” i en mikser. Tilsett vann og kjør på full hastighet til det er jevnt og fint. Hell det over i bollen og rør deigen godt sammen. Hell røra i bakeform kledd med bakepapir. Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 50 minutter. La det avkjøles på rist.
Variasjon: du kan gjerne tilsette ulike brødkrydder som karve, korianderfrø, anis eller fenikkel.
.
Hei.
SvarSlettSå interessant, jeg skal forsøke denne oppskriften også.
Mvh Iza Sol
den skal jeg prøve, må bare kutte ut eggene i tillegg til det andre ;-)
SvarSlett