Sider

fredag 18. mars 2011

Hvetegress - og andre grønne saker.

Jeg mottok en kommentar på innlegget "Innsikt" og har problem med å svare i kommentar-feltet og velger derfor å gi svar i følgende:Ja, hvetegress er viktig del av kost-tilskuddet.
Sammen med andre gressarter og grønne grønnsaker, er det raskt basedannende og har høyt innhold av fiber som binder seg til og fjerner giftstoffer fra kroppen.
Jeg "tror" nok ikke at èn ting i seg selv kurerer kreft som simbalasim, men jeg tror at kroppen er terrenget der "cellene bor" og at det går an å lære seg en del om hvordan man kan la være "å mate kreft-celler", og å heller mate de sunne cellene.
Bruk av hvetegress mater de sunne cellene, utvilsomt.

7 kommentarer:

 1. Er du trøgsting?

  B17, laetrile.. hva var det nå det gjorde igjen. Mener det inneholdt hydrogencyanid (blåsyre) og benzaldehyd.
  Disse reagerte med beta-glukosidase som stort sett bare fantes i høye konsentrasjoner i kreftceller. Sånn var det ja, beta-glukosidedase spaltet det låste laetrilemolekylet og frigjorde stoffene hver for seg, hvorpå de opptrer som giftige.

  Normale celler blir lite affektert i tillegg til at vi har et enzym som heter rhodanese som nøytraliserer fri blåsyre til en hviss grad. Det var godt å få frisket opp i dette.

  Men si meg.. Er du kjent med 714X, cesiumchloride, Essiac, Hoxey, ganoderma lucidum, graviola osv.?

  SvarSlett
 2. Ja,jeg"var"trøgsting en 3 års-periode i 80-åra .-)

  Jeg er vel inneforstått m B17, men
  kjenner ikke til de "remedier" du nevner.
  Har mye kunnskap å søke fortsatt, jeg .-)

  SvarSlett
 3. Jeg tror heller ikke at én ting kan kurere kreft uten videre, men damen bak gress/greens (Ann Wigmore) kurerte seg selv for uhelbredelig tykktarmskreft.. Vel verdt å ta hver dag uansett :-)

  SvarSlett
 4. Har akkurat fått diagnosen brystkreft. Skal starte med cellegift 25.3. Ble inspirert av din innstilling og evne til å motivere. Det har gitt meg økt pågangsmot.
  Kan du si litt om hvor jeg starter med tanke på omlegging av kostholdet? Hvor får man tak i kaldpresset linfrøolje, greens? Er litt i "vakum" og trenger hjelp til å komme i gang.

  Svar meg gjerne på mail randi_so@live.no
  Med hilsen Randi

  SvarSlett
 5. Omlegging av kosthold: da tenker jeg først og fremst opphør av hvitt mel (hvetemel spesielt) og sukker. Fordi dette øker insulinnivået, som igjen øker cellevekst og stimulerer betennelsesfaktorer du evt måtte ha.(svekker immunforsvaret)
  Bruk fersk ingefær-rot, skjær ei skive til en kopp kokt vann: ingefær-te demper kvalme og ubehag av cellegift.

  Grønn-te; 3-5 kopper pr dg og
  Bruk av gurkemeie, ingefær og pepper i f.eks. soya/tofu-mat
  kan bidra til å fjerne giftstoffer og å kontrollere angionese.

  Linfrøolje og greens fåes på Helios-butikk eller lignende som måtte finnes i nærheten av der du bor.

  SvarSlett
 6. Du kan prøve Johanna Budwigdietten (nominert til nobelspris flere ganger.) som består av økologisk cottagechees/skjørost og økologisk kaldpresset linfrøolje som piskes sammen med litt vann.Svovelen i osten gjør da oljen vannløselig slik at den lettere kan opptaes i kroppen.Ellers mest mulig økologisk frukt, bær og grønt.

  Senere forskning avdekker nå hvor viktig syre/basebalangsen er for en frisk kropp.For mye syre gir en rekke fatale skadevirkninger.Den hindrer bl.a også surstoff å sirkulere rundt i kroppen.Og det er nettopp i områder i kroppen med lite surstoff,kreften lett setter seg.Derfor anbefales også god mosjon ute i frisk luft.

  Fettsyrebalangsen er også veldig viktig. I dag har de fleste et stort overskudd av omega 6.Derfor må vi innta mere omega 3. Den er på topp i linfrøolje.

  Om du i tillegg renser forsiktig ut giftstoffer med urter og teer,skulle du være godt i gang. Lykke til :)

  SvarSlett
 7. Hvordan kreften min ble kurert
  Jeg heter Cristina Michaels, er fra Denmark, jeg trodde aldri jeg ville være fri for kreft i livet mitt, etter å ha blitt diagnostisert med lungekreft i 2017, jeg har prøvd alt mulig i livet, fra en lege til en annen, ett sykehus til en annen serie av tester, ulike typer medisiner, jeg hadde allerede mistet håp til jeg så Dr. SANIs online-vitnesbyrd, en spesialist i urtemedisiner og behandlinger, jeg kontaktet ham (perfectherbalcure@gmail.com) og han forberedte noe urtemedisin og kreftolje for meg som jeg tok i ca 20 dager og nå er jeg helt helbredet. Jeg vil bruke dette mediet til å uttrykke min takknemlighet for ham for å redde livet mitt og herde meg fra lungekreft, for å ta bort alle mine smerter og sorger, jeg er faktisk takknemlig og jeg er så glad jeg er nå fri for denne kreft sykdommen. Jeg vil alltid være takknemlig og fortsette å fortelle de gode nyhetene om dine gode gjerninger til alle. Hvis du har noen form for kreft eller andre sykdommer, kan du kontakte ham også.
  E-post: perfectherbalcure@gmail.com
  Hva er app nummer: +2348118184266.
  Takk, min store lege for å kurere meg. Holde opp ditt gode arbeid

  SvarSlett