Sider

søndag 4. september 2011

Vekttap og elende.

Jeg skriver ikke så mye her på bloggen om dagen jeg.

Nå har riktignok helings-prosessen etter Atlasprofilaxen 31. mai gått sin gang og ser ut til å være
i mål, ihvertfall vurdert ut i fra de H......smerter jeg har slit med gjennom sommeren.

Men så; plutselig dro jeg på meg et vekttap på 8 kg! Idealvekta mi var super på 59/60 kg. Nå 52.Pjes.
Det vekt-tapet dro med seg svette-rier, litt febrile trekk, høy puls, komplett fri for matlyst, og om jeg puttet
noe inn- så var smak-sansen helt kræsja.
Jeg? Ubrukelig til alt.

Dro til doktoren fikk tatt en solid mengde med blodprøver. Avventer nå resltat av dem og vil be om diverse
gastroskopi, ct og evt andre undersøkelser i forlengese av de svarene.

Jeg rå-bomma ; når jeg tok den Atlas-justeringen så var jeg overbevist om at jeg hadde tilstrekkelig å gå på.
Men njet - er er 0 å gå på. Helt utflata.

Likevel er det godt å kjenne at Atlas-justeringen har en god virkning: hodet er fortsatt på "rett plass, bena er fortsatt like lange, hoftene er fortsatt jevne og skuldrene er nå faktisk helt fine. Og jeg tror at jeg nå har forhindret "arven" fra min mor og mormor; nemlig at ryggsøylen svinger seg så voldsomt i min alderdom at den ene skuldra siger ned mot hofta. Det har lidd voldsomt , begge to, av det.

Nå har jeg bare en liten stivhet i kroppen som jeg gleder meg til å myke opp ved trening. Må bare gjenvinne ennergien først og få på noe kilo-vekst først.

Nå spiser jeg kun etter lyst. Alt av Lure Tiltak mht kost er satt til side, også alt av tilskudd.
Selv B17  og bruk av Alkaisk sølvann er satt vekk.
Jeg må bare opp i vekt og gjenvinne energi. Til å komme meg opp av runddansen jeg nå bedriver; Boblebad, senga, gyngstolen, sofaen.....

Og midlertidig har jeg satt alt av artige gjøremål på vent. Det er det tristeste.

Men jeg er heldig ; jeg har en elskelig mann som både handler og lager mat , så jeg får nå inn litt mer normal mat for hver dag. Utruelig takknemlig er jeg.

6 kommentarer:

 1. Trist å høre... du har vært min motivasjon/inspirasjon siden jeg fikk diagnosen brystkreft med spredning til skjelett i mai i år. Jeg ønsker deg alt godt!

  SvarSlett
 2. Jeg heier fortsatt på deg! Og tror på at det ditt overmot i forhold til "alskens-alternative-greier" som har spilt deg et puss.

  Hvil deg, kjære, finn krefter og livsgnist i tur og orden!

  Krysser fingre og tenker masse på dere!

  SvarSlett
 3. Håper dagene humper opp og ned,-men på fram. Vi har væt i heiagjengen i over 18 år, noen ganger roper vi høyt -de fleste gangene sender vi deg og dine varme tanker. Vi er her enda. MANGE varme tanker til dere!!!!! Erna&Kristian

  SvarSlett
 4. Det er leit å lese at du har blitt satt tilbake i sommer. Du har erfaring med å komme tilbake etter slikt, og jeg er trygg på at du vet hva som er best å gjøre for deg. God bedring !

  SvarSlett
 5. Takk for hælie heia- kommentarer.

  Til Anonym m br.kre etc; Fortsett som du stevner, la deg motivere og tro på din egen vurdering i hva som er best for deg.
  Men ikke vær for hardhendt med deg selv. Jeg overvurderte nok hva jeg kunne tåle og havna dermed "rett i kjelleren", da jeg valgte den atlasprofilaxjusteringen. Men nå er jeg i Kjelleren og skal opp. Det er lenge siden sist jeg fikk cellegift, i 1994, og det har skjedd mye, mye, mye innen cellegiftbehandling siden da. Ikke lenger bare en "injeksjon og så elendig til det går over", men så myye mer å lære. Jeg tar det som lærdom. Og vil fortsette å skrive om hvordan jeg vil vikle meg opp igjen.
  Forhåpentlig PÅ EN SLIK MÅTE AT DET MOTIVERER ANDRE. FOR HUSK: VI LEVER SÅ LENGE DET GÅR BLOD I GJENNOM OSS.

  SvarSlett
 6. Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.

  SvarSlett