Sider

onsdag 29. desember 2010

Dødelige Bivirkninger

DØDELIGE
BIVIRKNINGER
BEKJENNELSER FRA EN
LEGEMIDDEL-DIREKTØR
Boken

Les sample
”Boken du nå skal lese om er på alle måter spennende lesning, både for den vanlige mann i gata og om du er lege, vitenskapsmann, journalist eller sykepleier, altså uavhengig av din yrkesretning. Denne vil på mange områder avsløre en ny verden for deg. Boken er skrevet på en engasjerende måte med forfatterens egne livshistorier gjennom 35 års erfaring i farmasøytisk industri. Den avslører korrupsjon, svindel og farlige preparater på markedet som forfatteren selv var del i eller observerte i sitt arbeid. Du vil bli forbløffet, du vil bli glad, du vil bli sint og du vil få nytt håp. Viktigst av alt, du vil sitte igjen med en økt bevissthet rundt helse og helsevesen og hvordan du kan beskytte deg selv. Vi har valgt å publisere denne boken på norsk fordi denne kunnskapen MÅ ut til folket og den kommer fra rett person. Jeg er klar over at boken er såpass avslørende at den hos korrupte selskap og personer vil anses farlig for deres virksomhet, men dette kan ikke stoppe sannheten i å komme frem. Vi er derfor forberedt på å lede an i en kamp for alles helsefrihet og håper du som leser dette vil følge med. Jeg ønsker inderlig å se et paradigmeskifte i hvordan vi tenker helse og livsstil og jeg vet mange av dere som leser dette har det samme ønsket. Denne boken anser jeg som en spydspiss mot en ny og bedre forståelse av helse og vårt helsevesen i dag og boken gir derfor grunnlag for en liten revolusjon i seg selv. Den må leses!”
– Kjetil Dreyer, Altshop.no.

35 års erfaring i legemiddelindustrien

John Virapen(forfatteren) var ansatt i legemiddelbransjen i over 35 år og har jobbet i alle deler av industrien med unntak av produksjon. Han var senest Daglig Leder i Eli Lilly & Company i Sverige der han satt som administrerende direktør i 8 år. Han hadde ansvar for en rekke legemidler med svært alvorlige bivirkninger. Nå vil han ha sannheten ut…

Boken ”Dødelige Bivirkninger” med undertittel ”Bekjennelser fra en Legemiddel- Direktør” er hans første store avsløring av legemiddelbransjens korrupsjon og hans måte å nå ut til folket på.

Film av Dr John Virapen på scenen på en stor kongress:
kjøp bokenJohn Virapen
http://www.youtube.com/watch?v=QgshXrMVajI (1 av 4)

http://www.youtube.com/watch?v=V1E1VltY7N0 (2 av 4)
http://www.youtube.com/watch?v=FIVi--eleZ0 (3 av 4)
http://www.youtube.com/watch?v=rKilCkyS7_8 (4 av 4)

Still deg selv følgende spørsmål:
Har du noen gang følt at legemiddelindustrien, din lege eller helsevesenet har løyet eller skjult fakta for deg, selv om du selv ikke har klart å sette fingeren på hva det er?

Kjenner du noen som har stolt fullt og helt på sin leges anbefalninger, og blitt sykere og sykere av de utskrevne medikamentene?

Har du noen du er glad i som går på legemidler med sterke bivirkninger og er du bekymret for deres helse?

Er du lei av å føle deg som en kasteball i media til et punkt der du ikke lenger aner hva du skal tro eller ikke tro?

Tror du legemiddelbransjen tjener milliarder av kroner på å gjøre deg frisk eller tjener de penger på å holde deg syk? Vil du ha det utilslørte og virkelige svaret på dette spørsmålet direkte fra en tidligere direktør i legemiddelbransjen?

Er du nysgjerrig og åpen for ny informasjon og villig til å endre ditt synspunkt rundt legemiddelbransjen og hva som kan være best for deg?

Ville du investert noen kroner for å bli kvitt din egen usikkerhet rundt legemidler og legemiddelbransjens agenda eller kjenner du noen du ville gitt en slik mulighet til?

DA ER DENNE BOKEN ABSOLUTT FOR DEG!

Du vil få sannheten, intet mer eller mindre!
Er det ikke dette vil alle egentlig ønsker? Boken tar for seg korrupsjon i legemiddelindustrien sett fra en legemiddel- direktør sitt ståsted. Du vil derfor få den utilslørte sannhet slik det faktisk er, ikke slik noen gjerne vil du skal se det.

The truth,
The whole truth
And nothing but the truth,
So help me God.
John Virapen
Dr. John Virapen

I «Dødelige Bivirkninger» forteller John Virapen sin historie, med et levende engasjement, om hvordan han selv brukte bestikkelser og skjult markedsføring som metoder for å få flere medisiner ut på markedet.

...og da er det snakk om medisiner der bivirkningene bevisst ble fortiet. Mange moderne medisiner har aldri har vært testet for langtidsvirkninger, og noen har til og med motsatt virkning av det de skulle.

“Jeg ønsker at folk skal forstå farene med blockbustermedisiner(toppselgere) som fins på markedet, før det er for sent. Det er blant de viktige tingene folk kommer til forstå når de leser denne boken" - John Virapen

Hvorfor er denne boken så viktig i dag?

Boken gir svar på spørsmål mange av oss lurer på, blant de viktigste er hvem skal vi stole på og er de vi ofte lytter til og stoler på faktisk til å stole på?

”De fleste helsemyndigheter og legemiddelsverk vet at mange legemidler har svært alvorlige bivirkninger. Hvorfor gjør de da ikke noe med det?” - John

Dette handler med andre ord om hvilke selskap, bransjer eller personer vi gir vår dyrebare tillit til.

Dette handler mer om livsstil og helse enn et angrep mot legemidler og legemiddelbransjen, men før du kan ta fullt ansvar for egen helse trenger du å forstå hvilke farer du kan møte på veien om du gir din tillit til feil mennesker og feil selskap. Boken kan derfor anses som håndbok i hvordan du kan unngå å bli offer for korrupsjonen i legemiddelbransjen og ta kontroll over ditt eget liv og helse.

kjøp bokenIngen ønsker å gamble med eget liv, men mange gjør det.

Korrupsjon og bedrag
”Sannheten er at legemiddelindustrien er så korrupt at det er blitt vanlig å bestikke myndigheter, tjenestemenn og leger, en livsfarlig trend vi samlet må stoppe før det er for sent. Jeg vet dette fordi jeg selv var en av legemiddelbransjens løpegutter som ble sendt ut for å bestikke leger og myndigheter. Jeg husker en gang jeg ble sendt til USA fra Sverige med fly med et eneste formål alene å gi kontanter til en korrupt lege. Jeg fikk selv i oppdrag å bestikke svenske myndigheter til å ta inn Prozac(Fontex i Norge). Jeg angrer bittert, og om jeg kunne gå tilbake og endre mine tidligere handlinger ville jeg gjort det. Det beste jeg kan gjøre nå er å skrive om det, og håpe det vil bidra til en endring. Slik situasjonen er nå kan ikke noe samfunn leve med i lengden, dette er din og min oppgave, vi må stoppe eller korrigere en løpsk organisme før det er for sent.” – John Virapen

4 kommentarer:

 1. Hei,

  Jeg så på de 4 youtube videoene med John Virapen (JV) lørdag kveld. Han provoserte meg, både pga det han sa, og fordi han representanterte holdninger i tiden som jeg misliker. Det er ikke hver dag at en litt tilårskommen mann lar seg provosere, så du må se på innlegget mitt som et kompliment til bloggen din.

  Først det han sa. Han påsto indirekte at legemiddelindustrien ikke synes at bivirkninger av medisiner er så farlige, fordi de øker salget av andre medisiner, og at leger er med på dette komplottet mot pasientene. Jeg simpelthen tror ikke at leger og legemiddelindustrien generelt er kjeltringer. JV sier at han bedrev korrupsjon selv, og det kan kanskje være riktig. Men det gir han ikke troverdighet. Han kritiserte industrien for å tenke fortjeneste, samtidig som han selv flere ganger reklamerte for boken sin som var til salgs bak i lokalet. Han ga flere "teasere", med info om at hele historien står i boka, så "løp og kjøp". Jeg får et helt annet inntrykk av Servan-Schreiber. Jeg oppfatter han som nyansert og positiv, og han kommer med alternativer og løsninger, noe jeg synes var fraværende hos JV. Servan-Schreiber sier også at medisiner i mange situasjoner er nødvendige.

  Min personlige kjepphest mot legemiddelindustrien er at den får altfor stor innflytelse fordi systemet i stor grad overlater etterutdanning av helsepersonell til den. Legemiddelindustrien promoterer naturlig nok sine egne produkter, akkurat som all annen næringsvirksomhet gjør det. Derfor er det viktig at alternativer også promoteres, slik som f.eks. du gjør med bloggen din.

  Ordtaket "Bukken som passer havresekken" kan kanskje brukes når legemiddelindustrien får etterutdanne helsepersonell. Men det er ikke bukkens feil at den spiser havre når noen er dumme nok til å sette sekken foran den.

  Så til holdninger i tiden. Jeg oppfatter JV som ekstremt anti-autoritær. Han gir inntrykk av at spesialister, vitenskapsfolk og politikere er korrupte kjeltringer som rotter seg sammen og tenker mest på å mele sin egen kake; så ikke hør på dem. Vi ser det samme på andre områder i samfunnet. Eksempelvis fornekter ca 50% av USA's befolkning Darwins utviklinglære, selv om en samlet vitenskap aksepterer den. I klimaspørsmål er det tilsvarende. Her beskyldes vitenskapsfolk og politikere for å rotte seg sammen, i den hensikt at politikere kan kreve inn miljøskatter og vitenskapsfolk få penger til prosjektene sine. Resultatet er at ca 50% av befolkningen fornekter menneskeskapt global oppvarming, selv om en praktisk talt samlet vitenskap aksepterer den og mener at den er farlig.

  Hilsen Hans Petter

  SvarSlett
 2. Ja, jeg kan være enig om at man skal være kritisk overfor de intensjoner J.Virapen har ved å gi ut og å selge denne boka nå.
  Min personlige frustrasjon, etter de siste 18 år som medisinsk pasient, ligger jo nettopp i den rolle Legemiddelindustrien har som gjelder:
  a) den "resept-praksis" jeg personlig er blitt tildelt
  b) de bivirkninger jeg selv har opplevd
  c) den motstand jeg selv har møtt i Kreftforeningen pga Legemiddelindustriens styring av premissene som ligger for den økonomiske støtte den gir KF. De kan f.eks. ikke omtale B17 "fordi det er udokumentert naturmidler" .
  d) Når det gjelder forskning både mht kreft og diabetes så driver Legemiddelindustrien aktivt å finne nye medisiner fremfor å "knekke koden" for å oppheve sykdommen.

  OG NÅ; Virapen har nå beskrevet, for meg, helt konkret hvordan dette foregår. Jeg har med den boka fått en solid dokumentasjon for alle de hypoteser og frustrasjoner Legemiddelindustrien har skapt.
  Jeg syns jo min onkolog på radiumh også bekreftet riktigheten i dette med følgende: sitat: "jeg er her for å behandle kreft ved bruk av godkjente legemidler, og kan ikke kommentere alle andre måter å se det på". Sitat slutt.

  Virapen har i boka dokumentert hvorfor en lege faktisk ikke kan si eller tenke på noen annen måte.

  Dette er stort, og dette er komplisert.
  Men igjen: Virapen sitt personlig motiv er av mindre interesse - og ja, jeg kan være enig at det til og med kan være betenkelig.
  Men innholdet i boka har jeg ikke problem med å forstå og gjenkjenne som sannhet. I den grad man skal betegne noe som sannhet da.

  SvarSlett
 3. Hei,

  Takk for svar på innlegget mitt. Jeg må være ydmyk i diskusjonen med deg, både fordi jeg ikke har den erfaringen som du har, og fordi jeg ikke kjenner Virapen utover de 4 videoene.

  Jeg er enig i det du skriver, spørsmålet er om hvor skylden for en uheldig situasjon ligger. Du skriver at Kreftforeningen får økonomisk støtte av legemiddelindustrien. Jeg visste ikke det, og ble overrasket når jeg leste det. Det er uheldig, ref ordtaket om at ingen lunch er gratis. Det forventes pay-back i en eller annen form. Kreftforeningen burde vært helt uavhengig av industrien, og fått sin støtte fra andre kilder. Da først kan den promotere behandlinger og løsninger basert på mest mulige objektive og vitenskapelige kriterier. Men det er ikke industriens skyld at andre økonomiske kilder ikke er tilstrekkelige, og at Kreftforeningen gir den muligheten til å styre seg selv.

  Hilsen Hans Petter

  SvarSlett
 4. Det samme gjelder for foreningen for stoffskiftesyke - og såvidt jeg har hørt, for de fleste pasientforeninger. Mitt spørsmåler "hvordan kan vi da stole på informasjonen gjennom disse kanalene"? Jeg mottok innmeldingspakken fra foreningen for stoffskiftesyke, og på bakgrunn av den valgte jeg å ikke melde meg inn. Foreningen underslår i sitt materiale informasjon om alternative medikament til levaxin. Det er for meg utilgivelig. Mer om det her: http://www.sonjas-stoffskifteforum.info/showthread.php?t=11361

  SvarSlett