Sider

onsdag 23. mars 2011

Cellegiftbehandling - noen praktiske tips.


Når du får cellegiftbehandling kan det være nyttig å lese følgende tips:

Drikk mye, men temperert vann. Unngå isvann.
Be gjerne om ei lime- eller sitron-skive i glasset.
Hensikt:redusere frysningsvirkningen av cellegifta.

Be om,eller forsyn deg av, grovt brød, helst uten hvetemel og gjær.Bruk spelt, rug o.l.Husk mye grønt og sunt på skiva. Unngå majones,rømme o.l.Hensikt: enkelt sagt bedre fordøyelse, mindre kvalme og mindre "hard mage".
Unngå: syltetøy ,frukt og annen sukkerholdig mat.
Hensikt: slik mat gir rask og kortvarig blodsukker-stigning som igjen gir unødig høy insulinproduksjon.
Unødig høy insulinproduksjon stimulerer
cellevekst og trigger betennelsesfaktorer i kroppen; dvs svekker immunforsvaret og stimulerer tumor-vekst.Og det skaper unødig fettlag i kroppen.


Spis mye grønne grønnsaker som innehar fiber som binder seg til giftstoffer og sørger for at de kommer ut av kroppen snarest mulig.
 Grønn te har samme funksjon som grønne grønnsaker.
Ha gjerne i ei skive rå ingefær i te-koppen. Ingefær-te demper kvalme.

Det er å anbefale å bruke kombinasjon gurkemeie, pepper og ingefær i kostholdet. Gjerne noe i kombinasjon med soya-produkter(f.eks. tofu av ulike slag) istedet for animalske proteiner.
Hensikt: Dette forsterker den positive hensikten med cellegiftbehandlingen og gjør det vanskelig for kreftcellene å skaffe seg "gode vekst-vilkår" . .-)

Når ubehaget (frysninger, febril, hodepine,o.l.) dukker opp, etter cellegift-inntaket, kan en halv time i 50 grader varm sauna/badstu, eller varmt boblebad, eller varm dusj gjøre godt.
Hensikt: Blodårer utvides og blodsirkulasjon er bra. Svetting er bra, huden er "ditt 3. nyre".
Kjenn ett hva som er mest bekvemt for deg, da det er forskjell både på type cellegift og på den enkelte kropp.

Fysisk aktivitet er å anbefale i den grad du har forutsetninger for. Kombiner det gjerne med yoga eller andre puste-øvelser. De små bevegelser er meget bra når situasjonen er slik at de blir en "bragd i seg selv". Kondisjons og styrketrening i "vanlig forstand" kan for noen være et mål, men  ikke overskrid egne grenser. Ett skritt av gangen. Korte spaserturer er supert.

Husk at fysisk ubehag er en "naturlig del" av behandlingen du får. Prøv å bli kjent med ditt eget ubehag. Det gjør du best ved å unngå bruk av "dempende medikamenter" som du lett får tilbud om. Husk at hver tabelett betyr en ytterligere forgiftning i kroppen. Og ytterligere bivirkninger. Det er du selv som avgjør hva du vil ta inn.

3 kommentarer:

 1. Hei

  Hva kan hjelpe mot kvalme og oppkast?

  SvarSlett
 2. Det var spennede å lese rundt på bloggen din. Jeg er selv lidenskapelig opptatt av helhetlig helse og alternativ medisin. Har du satt deg inn i forskning rundt oksygen tilskudd som Cellfood LUMINA og Oxysilver? Selv bruker jeg Cellfood daglig og Silver ved sykdom. Jeg er hellig overbevist om kraften i disse produktene :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg

  Veldig fin blogg du har!
  Jeg trenger noen tips. Jeg har verdens søteste nabo som er i gang med runde 2 av cellegiftkuren og formen hennes er svingende, den er bedre enn runde 1 heldigvis men skulle gjerne gitt henne en skikkelig oppmuntring. Tenkte på å gi henne en liten kurv med noe kos (et deilig sunt speltbrød, te div. friske grønnsaker et sjal etc.) Har du noen supergode forslag til noe jeg kan ta med i kurven eller noe jeg ABSOLUTT bør unngå?

  SvarSlett