Sider

tirsdag 15. februar 2011

LOVEN OM TILTREKNING

Sitat av John Assaraf, som er entreprenør og ekspert på å skape penger (jfr Rhonda Byrne i Boka "Hemmeligheten") :
For meg er den enkleste måten å oppfatte loven om tiltrekning på å tenke på meg selv som en magnet.


Du er den mektigste magneten i universet! Du har en magnetisk kraft i deg som er mektigere enn noe i denne verden, og denne ufattelige magnetiske kraften stråler ut gjennom tankene dine.


Eller Bob Doyle, forfatter og spesialist på loven om til trekning (jfr "Hemmeligheten" nevnt ovenfor)

Enkelt sagt sier loven om tiltrekning at likt tiltrekker seg likt. Men egentlig er det på tankeplanet vi snakker.


Det betyr at når du tenker en tanke, tiltrekker du deg like tanker. Her følger noen flere eksempler på hvordan du kan ha opplevd loven om tiltrekning i praksis:

Har du noen gang begynt å tenke på noe du ikke var helt fornøyd med, og jo mer du tenkte på det, desto verre virket det?
Det skyldes at når du tenker en vedvarende tanke, gjør loven om tiltrekning at flere like tanker kommer til deg.  I løpet av noen minutter har du sørget for at så mange like ulykkelige tanker kommer til deg at situasjonen ser ut til å forverre seg. Jo mer du tenker på det, desto mer fortvilet blir du.
Du kan ha opplevd å tiltrekke deg like tanker når du har lyttet til en sang, og så oppdaget at du ikke klarer å få den ut av hodet. Du har "fått den på hjernene", og den surrer rundt i hodet på deg. Da du lyttet til  sangen, og selv om du kanskje ikke var klar over det, viet du den din fulle og hele oppmerksomhet og konsentrerte tankene dine om den.  Mens du gjorde det, tiltrakk du deg på kraftfullt vis flere like tanker om denne sangen, og dermed trådte loven om tiltrekning i kraft og ynglet flere tanker om den sangen, om og om igjen.

.....dette var bare en bitte,bitte,liten forsmak på noe du kan gjøre deg flere positive oppdagelser i.
Nemlig i Boka "Hemmeligheten" av Rhonda Byrne, gitt ut på Damm forlag.

Info om filmversjonen av Hemmeligheten ; se www.thesecret.tv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar