Sider

mandag 10. januar 2011

Og så var det "juledommen"; blodanalyse pr 10.01.2011

Dvs at jeg dro for å ta en blodanalyse å se hvilke "skader" som nå  er resultat av "bordets gleder" gjennom julen. Bildene er tatt med mobil og  uten at jeg var obs på lampa som gir et lys-område på hvert bilde. Desverre.
Her er det candidasopp som viser seg tydelig.  Årsak; Kaker,desserter og godt drikke, på tross av et svært begrenset inntak, etter hva jeg egentlig gjerne skulle gjort.

Tilsynelatene "fine blodceller" , men de lyse feltene inni hver av dem vitner om gjærsopp pga karbohydrater. Issjj, det ble f.eks. relativt mye poteter og smørbrød i jula.
Uffamej - her er det voldsomme "slange-klumper" som vitner om mye syre.  Et resultat av f.eks. å nyte dadler og fiken, enda såååå deilig det smakte   .- (

Her ser jeg igjen tendens til "de skumle trådene" , i tillegg til sammenklompede røde celler . For mye karbohydrater, animalske proteiner ,julebagst og sukker/fløteholdig mat.  Dette er  "kreftindikatorer"
som har blitt "matet" gjennom jula. Her var det en tendens til litt av slike. For ett år siden var imidlertid alle bilder helt stinne av slike tråder.  Så jeg må  nå øke natron og leireinntaket igjen,  og drikke enda mer  vann og grønn te/ingefær-te for å få disse helt bort.

Heldigvis var hoveddelen fortsatt "ideal-celler" slik som her. Hardt tilkjempet gjennom siste året. Runde, fyldige og med lyse ringer av oksygen rundt seg.
Slik skal det være - og drømmen er at alt skal bli slik.
Jeg vet hva jeg har å gjøre om 2011 skal bli det helsebringende året jeg ønsker det skal bli, for meg som selvbehandlende canserianer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar