Sider

fredag 8. juli 2011

Elisabeths brød-tips.

    • Sender deg en oppskrift jeg har utarbeidet fra "Ingers Rugbrød-oppskriften". 

      De smaker fantastisk godt og er megagrove:-)))

      1,3 kg finmalt sammalt spelt (kjøper i sekk fra en fyr i Stokke)
      0,2 kg havregryn
      0,2 kg sammalt rug
      9 dl havrekli evt speltkli
      1 dl linfrø
      1 dl sesamfrø
      1,5 ss havsalt
      1,5 ss fiberhusk
      1,5 ss natron
      kokt hel hirse av 1 dl hirse og 2 dl vann ( må kokes opp først og skylles grundig, se pakke)

      2 liter vann

      Alt blandes - has i 4 godt smurte former og lar hvile i 1-2 timer. Stekes ved 200 grader i 60 min, gjerne med varmluft. Tas ut av formene og etterstekes i ytterligere 10 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar